Bayanlar İçin Sexi Gecelik Modelleri 2018-19


Gecelik Modeli

Saten Seksi Gecelik Modelleri ve Sabahlık Setleri

Gecelik ve sabahlıklar, bayanlar için özel olan ve ev içerisinde rahat etmelerini sağlayan güzel, hoş, ince kıyafetlerdir. Günümüzde ise çok fazla çeşitlere, renk ve bir çok farklı modellere sahip olan bu giysiler, yine bayanların dikkatlerini üzerine çekmede oldukça başarılı. Yukarıda görmüş olduğunuz gecelik, şortlu bir gecelik türüdür. Kumaşı ise satendir. Saten gecelikler ise üreticilerin belirlemelerine göre sadece saten kumaştan oluşmamaktadır. Saten kumaş ise dayanıklı ve ağır bir kumaş türüdür. Çok fazla kırışma yapmayan ve dayanıklı bir malzemedir. İsterseniz şimdi diğer saten gecelik modellerini, sabahlık setlerini inceleyelim. Hatta en güzel gecelik modellerini sizlere sunuyoruz.

Aslında sözü uzatmaya gerek yok, hızlı bir şekilde gecelik modellerini inceleyebiliriz. Fakat kaliteyi ve ürünlerin özelliklerini de öne çıkarmayı tercih etmek daha uygun bir yoldur. Şimdi diğer gecelik modellerini, seksi gecelik modellerini adım adım inceliyoruz.


Beyaz Saten Gecelik


Yukarıdaki bu model, beyaz küçük dantel detayları olan saten bir gecelik modelidir. Askılı ve diz altı şeklindedir. Dantel işleme ayrıntılarına sahip yandan yırtmacı da olan bu seksi saten gecelik modeli içerisinde yüzde 90 pamuk ve yüzde 10 elastan malzemesi bulunuyor. Şimdi bunun kısa olan modeline bakalım:












Kısa Beyaz Saten Gecelik


Bu modelde ise yine küçük dantel detayları olan beyaz ve daha kısa saten bir gecelik modeli karşınızda. Askılı ve diz üstü şeklindedir. Dantel işleme ayrıntılarına sahiptir. Beyaz renkli mini seksi saten gecelik modeli içerisinde yüzde 90 pamuk ve yüzde 10 elastan malzemesi bulunmaktadır. Model üzerindeki gecelik bedeni ise M dir. Yukarıdaki ürünün gecelik takım şeklinde olanını görmek istiyorsanız onu da hemen aşağıda sizlerin kararına bırakalım.






Beyaz Saten Gecelik Takım














Siyah Saten Sabahlık

Yukarıdaki model ise siyah renkli saten sabahlık setidir. Rengi siyah olan gecelik modeli yeşil renkte görünmektedir. Fakat basit bir göz ve ışık yanılmasından dolayı sabahlık, koyu yeşil görünüyor. Yine modelin üzerindeki sabahlık modeli beden olarak M dir. İçerisinde yüzde 90 pamuk ve yüzde 10 elastan malzemesi bulunmaktadır. Ürün, siyah saten sabahlık takım olarak üretilmiş ve isimlendirilmiştir.











Beyaz Uzun Saten Gecelik

Bu da yine beyaz renkli şık uzun saten gecelik modellerinden bir diğeri. Gecelikler gerçekten bazı bayanların vazgeçilmezidir. Kollardaki ve göğüs kısmındaki dantel işlemeler modele farklı bir hava veriyor. Fakat elbetteki bazı bazı bayanlar için, hiç de onlara göre değil bu tarz giysiler. Kişiden kişiye değişir tabii ki.












Siyah Saten Sabahlık_arka


Benim diğer hoşuma giden gecelik modellerinden biri de işte yukarıdaki bu modeldir. "
Yok ne var bunda sıradan bildiğimiz bir model işte.." diyebilirsiniz. Aslında öyle değil. Askılı, yumuşak, kaygan, ince dantel işlemesi ile ürünü giyip üzerinizden çıkarmak istemeyebilirsiniz. Bir de arka tarafını görelim.



Siyah Saten Sabahlık_arka


İşte gördüğünüz gibi sabahlığın arka kısmındaki sırt dekolte oldukça güzel duruyor. Askılı saten gecelik modelini herhalde az da olsa siz de beğendiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı