İngiltere, Arşivlerinden Çok Gizli Uzaylı Dosyalarını Çıkarabilir!

Bilinmeyen Uçan Cisimler


İngiltere hükümeti, yıllardan beri halka açmadığı "x-files" adlı gizli dosyaları yayımlama ihtimalinin bulunduğunu açıkladı. UFO'ların varlığını kanıtlayan deliller ya da olaylar x-files dosyalarında saklı. Gizli tutulan bu dosyaların peşinde olan aynı zamanda Lordlar Kamarası üyelerinin desteğini alan UFO araştırmacıları, tam 30 yıldan beri bu dosyalara ulaşmayı istiyor. X-files dosyaları, Savunma Bakanlığı'nın arşivlerinde çok gizli 18 dosyadan oluşuyor. 


Komplo teorisyenlerinin bazı iddialarını İngiltere hükümeti daha önce ört bas etmeye çalışmıştı. Gizli belgelerin yayınlanmasını 2013 yılında hükümetin yasakladığı da iddialar arasında. Brentwood Lordu üyelerinden Black, hükümete başvurarak bu gizle dosyaların ortaya çıkarılmasını istedi. Black, gizli belgelerin ayrıca Ulusal Arşiv'de sergilenmesini, halka gösterilmesini istiyor.



İngiltere Savunma Bakanı Earl Howe ise gizli 18 dosyanın bu yıl Ulusal Arşive gireceği konusunda kesin bir açıklama yapmazken sadece bunu umduklarını belirtti. İngiltere hükümeti ve x files dosyaları gizemini korumaya devam ederken İngiltere halkı gerçeklerin saklanamayacağını ve günün birinde bir şekilde ortaya çıkarılacağı konusunda hem fikir. Hükümet kesin bir açıklama yapmadı.



Rendlesham Ormanında Yaşanmış Gizemli Olaylar

UFO araştırmacıları, gizlenen dosyaların uzaylıların daha önce İngiltere'ye olan ziyaretlerine de açıklık getireceğini düşünüyorlar. UFO konusuna ilgi duyan bir çok insan, İngiltere'de özellikle Rendlesham ormanında yaşanmış bazı gizemli olayların da açığa çıkacağını umuyor. Uzaylılara ait olduğu tahmin edilen bazı bilinmeyen cisimlerin, 1980 yılı aralık ayında özellikle Suffolk bölgesine iniş yaptığı ya da yapmadığı konusu x-files dosyaları ile birlikte düşünceleri netleştireceği bekleniyor. Hükümetlerin sürekli gizlemeye çalıştığı bu iddialar insanları o konuda daha fazla meraklandırmaya devam edecek..




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı