Google Play & Ilginç Uygulamaları ve Ilginç Oyunları & Toyota 86AR



google play


Yazılım teknolojisi son 50 yıldır oldukça gelişti ve an itibari ile de gelişmeye devam ediyor ve devam edecek. Artık yazılım dünyasının sürekli değişiminin ve gelişiminin yanında elektronik ürünlerin de üretilmesi ve gelişmesi devam etmektedir. Bir yandan elektronik teknolojisi diğer taraftan yazılım teknolojisi zaman içerisinde iç içe geçmiş ve entegre olmuş durumda.




Google Play Store Uygulamalar Dünyası

Artık şunu iyi biliyoruz. Günümüzde elektronik aletler yazılım olmaksızın, yazılım yüklemeksizin pek bir işe yaramıyor ve yaramayacaktır. Gün geçtikçe de bizleri şaşırtan teknolojiler ortaya çıkmaktadır. Bugün akıllı telefonlar, tabletler için Google Play Store deposunda yüz binlerce birbirinden farklı uygulamalar gözlemliyoruz. İçlerinde bizlere rehberlik yapan, yabancı dil geliştiren ve hayatımızı kolaylaştıran uygulamalar ve çok daha fazlası mevcut. Akıllı telefonlar, akıllı evler, akıllı arabalar akıllı robotlar yeni dünyanın vazgeçilmezleri arasına çoktan giriş yaptı. Akıllı kelimesini artık sık kullanır olduk.



google play oyun





Ve çok çeşitli oyunlar.. Evet çeşitli google play oyun uygulamalarını telefonlarımıza indirerek renkli oyunları oynuyoruz. Yoğun iş dünyasında yaşanan stresi atmak için vakit buldukça bu oyunları oynayarak ya da diğer uygulamaları kontrol ederek, kendinizi rahatlatabilirsiniz. 








Toyota 86AR Oyun Uygulaması Nedir?

Toyota 86AR made to thrill oyunu ile farklı bir oyun da yine play store'a eklenmiş vaziyette. Toyota 86AR oyununu yükleyip açtığınızda direk telefonun kamerası devreye giriyor. Ekranda her hangi bir araba göremiyorsunuz. Ekranda otomobilinizi görebilmeniz için ihtiyacınız olan bir resim var. Bu resmi kendi sitesinden girip resmi açmanız daha sonra telefonunuzu resme doğru tutmanız gerekiyor. Telefonu ekranınızdaki resme gösterdiğinizde otomobili görebileceksiniz. Tabi resmi yazıcıdan çıktı şeklinde de alabilirsiniz. Zevk size kalmış. 




Resmi merak ettiyseniz, bu sayfanın en başında paylaştığımız resim olduğunu hatırlatalım. Google play store'da bir Türk yazılımcı da var ki onu anmadan geçemeyeceğiz. Soner Kara'nın da yaptığı oyunlar gerçekten takdir edilesi. Çok başarılı oyunlara imza atan Soner Kara, gün geçtikçe hayranlarını daha fazla kendine bağlamaktadır. Kendisine başarılar diliyoruz..




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı