En güzel Abiye Modelleri, Üzeri Dantel Kaplamalı Abiye Elbise



Modanisa Tesettür






abiye elbise modelleri


En güzel abiye modelleri için doğru adrestesiniz. 2016 abiye modelleri ile kendinize uygun ve beğendiğiniz abiye modellerini inceleyebilirsiniz. Modanın hızlı değişmesi ile sürekli farklı ve göz alıcı ürünler üretilmeye devam ediyor. Örneğin üzeri dantel kaplamalı abiye elbise modellerini de incelemenizi tavsiye ederiz. Gerçekten oldukça şık gözüküyorlar. Düğünlerde ya da nişan için tercih edilebilir göz kamaştırıcı modeller tasarlanmaya devam etmektedir.




Şifon üzerine giydirilmiş ve üzerinde taşlı süslemeleri bulunan abiye elbise bu modeli ile dikkatleri üzerine çekmede başarılı. Kolları haricinde komple astarlıdır. Dantel işlemesi ise elbiseye dikilmiş. Abiye elbisenin sırt kısmında gizli bir fermuar bulunuyor. Yeni çıkan abiye elbise modellerini paylaşmaya devam edeceğiz. Gün geçtikçe yeni bir model ile karşı karşıya kalıyoruz. Günlerde, ya da söz ve nişan gibi etkinliklerde kesinlikle tavsiye edilen 2016 abiye elbise modelleri ile hayatınıza renk katabilirsiniz.




ferace modelleri





Ferace Modelleri - Tunik Ferace

Birbirinden şık ve tunik en güzel ferace modelleri yine sizler için tasarlanıyor. Yaka ve manşetlerinde drop baskı bulunan ferace modeli, taş işlemeleri ile göze çarpıyor. Ayrıca sandy kumaşlı ferace modeli sizin için favori niteliğinde. Farklı ferace modelleri için sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz. Bakmadan geçmeyin. Diğer bir çok farklı ve güncel en güzel ferace modelleri için tıklayınız.




en güzel ferace modelleri




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı