Canlı Kameralı Sohbet, Canlı Yayın & Uzaktan Eğitim

Younow Canlı Yayın


Geçen yazımızda ustream internet sitesinden bahsettik. Her hangi bir eğlence ya da bilgi paylaşımı ya da sadece chat yaparak vakit geçirmek, yayın yapmak isteyenler için ideal bir site olduğunu hatırladık. Bugün yine ustream sitesine benzeyen bir web sitesi daha var. O da younow yayın hizmeti.









Younow Ne İşe Yarar? Neler Yapılabilir?

Uzaktan sunum veya canlı yayın yapmak isteyen çalışanlar ile grup liderleri buluşabilir. Acil olarak toplanması gereken yöneticiler ya da herhangi bir konuda önemli bilgiler vermek isteyen, kitlelere ulaşmak isteyen yayıncılar için idealdir. Mesela ingilizce öğrenmek isteyenler ile iyi bir ingilizce öğretmeni de belirli günlerde burada buluşarak canlı yayın yapabilirler. Kpss, yds ve diğer sınavlar için eğitim verilebilir vs.. Soru cevap, beyin fırtınası, bilim üzerine bir çok konu için canlı yayın yapılabilir. 


Younow ile Kilo, Makyaj, Güzellik, Moda hakkında Canlı Yayın

Younow ile moda, makyaj, güzellik ile ilgili uzaktan yayınlar yapılabilir. Çok geniş kitleleriniz olabilir onlara haftanın belli günlerinde ulaşarak canlı yayın yapabilirsiniz. Hatta müzik dersi verilebilir, şarkı söyleyebilir ya da keman, saz, gitar dersleri de verilebilir.




younow




Younow ile yeni çıkmış bir mobil, playstation ya da bilgisayar oyunlarının incelemesini yaparak oyun hayranlarına canlı yayın yaparak uzaktan eğitim verebilirsiniz . Çünkü artık bugün interneti, web sitelerini, tv kanallarını, haberleri ya da oyunları, cep telefonlarını ve yüzlerce uygulamayı takip etmek çok zorlaştı.




Bireysel olarak kendi başınıza bilgi içerikli ya da tamamen eğlence amaçlı, stres atmak için konuşup gülüp eğlenebilirsiniz. Seyircilerinizin, hayranlarınızın fazla olması da sizin younow ile  para kazanma şansınızı artırıyor. Tabi para kazanmak için heyecanlanmadan önce en önemli şey, seyircilerinizin fazla olması ve cömert olması gerektiğini de bilmekte fayda var. Para kazanmak amaçlı girmemek gerekir. Çünkü sonrası hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir. Çünkü asıl önemli olan içerik kalitesi ve seyircilerinizin, hayranlarınızın fazlalığıdır.









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı