Telefonunuzun Kablosuz Şarjı için Fluxport'u Deneyin




Fluxport Kablosuz Şarj ile, Telefonunuzu Kablosuz Şarj Edin







 FluxPort Nedir?  Telefonumu Nasıl Kablosuz Şarj Edebilirim? 


Son senelerin trendi olan akıllı telefonların, bataryaları daha günü yarılamadan yüzde ellinin altına düşüyor. Batarya tüketimini hızlandıran sebepler olarak da, geniş ve renkli ekranlar, çeşitli uygulamalar, ve tabii ki olmazsa olmazlardan olan WiFi veya 3G internetin olduğunu artık neredeyse tüm akıllı telefon kullanıcıları biliyor. 




Bu soruna çözüm arayan birisi olarak şunu söylemek isterim ki, yolda, okulda, cafede, restoranda, kuaförde ve bir çok yerde priz derdi beni oldukça yoruyor. Şu aralar piyasada oldukça fazla ‘kablosuz şarj’ cihazı seçeneği olsa da, gerçek anlamda kablosuz şarj cihazı pek bulunamıyor.




Fluxport Kablosuz Şarj Cihazı




Kablosuz şarj cihazı deyince de aklımıza daha çok aşina olduğumuz Powerbanklar geliyor. Peki kablosuz şarj cihazı olan FluxPort’u Powerbanktan ayıran özellikler nelerdir diye soracak olursak:



Powerbank ve FluxPort’u ayıran en çarpıcı özellik, FluxPort’un tamamen kablosuz olarak akıllı telefonları şarj edebilmesidir. Eğer daha çok dışarılarda ya da otomobilinizde zaman geçirmek zorunda kalıyorsanız, tam bu esnada Fluxport imdadınıza yetişiyor. Yani siz kablosuz şarj cihazını otomobilinizde taşıyabilir ve şarşınız %10'un altına düştüğünde hemen Fluxporttan faydalanabilirsiniz. Kaldığınız yerden görüşmenize devam edebilirsiniz. 







Bunun için ihtiyacınız olan Qi-özellikli bir telefona sahip olmanız veya telefonunuzun tıpkı Samsung S6/Edge’de olduğu gibi kablosuz şarj özelliğinin entegre olmuş olmasıdır.
Tıpkı Powerbankta olduğu gibi FluxPort Accu 2Go ve FluxPort batarya 100 ürünün mAh değerinde yani amper değerlerinin kablosuz batarya büyüklüğüne göre değişmesi.






Örneğin Powerbank seçeneklerinde de 2000 mAh ile 10000 mAh arasında değişen amper değerleri arasındadır ama 10000 mAh ile normalde 2000 mAh’lik bir bataryayı 5 kere şarj edebilecekken, enerji kaybı olduğu için daha çabuk bataryası bitebiliyor. Enerji kaybı yüksek ısı, USB kablosu, vb.. nedenlerden dolayı olabilmektedir.




Farklı olarak FluxPort kablosuz bataryanın yukarıda belirttiğimiz iki ürününde enerji kaybı olmaksızın akıllı telefonunuzu kullandığınız kablosuz batarya ürününe bağlı olarak, 3-4 defaya kadar problemsiz kablosuz şarj edebiliyor. Üstelik akıllı telefonunuzu kablosuz şarj etmek için bir USB kablosuna değil, sadece bir alıcıya (Fluxy’e) ihtiyacınız vardır.



kablosuz şarj
.


FluxPort kablosuz batarya ürünlerini kullanabilmek için yapmanız gereken akıllı telefonunuzu uygun bir Fluxy ile donatarak, FluxPort Accu2Go/Accu100 ürününü dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zaman kullanmak. Priz arama derdine ve kablo taşıma derdine kesin çözüm istiyorsanız kablosuz batarya ile telefonunuzu şarj edebilirsiniz.
                                                                         

                                                                   Fluxport müşteri hizmetleri
                                                                       Duygu Fadime Emir


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı