Diriliş Ertuğrul 58. Bölüm & Diriliş Ertuğrul Son Bölüm

Diriliş Ertuğrul



Hemen her geride bıraktığımız haftalarda televizyonda yayınlanan dizileri de geride bırakıyoruz. Dizilerden bir kısmı tutuyor bir kısmı da düşük reyting aldığı için yayından kaldırılıyor. Yeni dizi Diriliş "Ertuğrul" ise bomba gibi geldi bugün 10.12.2014 akşamı TRT 1 de yayınlandı. Bu dizi tutmaz dediklerimiz tutabilirken, tutar bu dizi dediklerimiz ise bir anda çöküş sürecini yaşıyor. Yönetmen ve film yapımcılarını zor duruma düşürüyor. Diriliş Ertuğrul 58. bölümü seyredin.





Diriliş Ertuğrul Dizisinin en son Bölümü olan 58. Bölüm

Ertuğrul bey, Saadettin Köpek'in karşısında onu dinlemedi ve uç beyi Gümüş Tekin'in infazını herkesin gözü önünde gerçekleştirdi. Sonraki bölümde kurulan toyda Ertuğrul bey açıkça hedefinin Bizans topraklarının olduğunu belirtti. Bizans sınırına gidip oralara yerleşmeyi aklına koyan Ertuğrul bey, gönlünde iman taşıyan Alplerin de kendisi ile birlikte Bizans sınırlarına geleceğini söyledi.




Diğer taraftan Saadettin Köpek, Gonca Gül Hatun, dodurga obasının Boğaç Alp'i ve Noyan grubu da boş durmadılar. Gonca Gül Hatun ormanlık alanda Boğaç Alp ile karşılaştı ve ikili ortak bir düşmanları olan Ertuğrul hakkında konuştu. Gonca Gül böylece Boğaç Alp'i Saadettin Köpek ile tanıştırdı. Saadettin Köpek'in taktirini kazanmayı başaran Boğaç Alp, artık bu iki oba için yeni bir tehlike, yeni bir hain seçildi. Ertuğrul'un yaptıklarını ve söylemlerini olduğu gibi Saadettin Köpek'e yetiştirecek. 



Diriliş Ertuğrul 61. Bölüm - Diriliş Ertuğrul Sezon Finali








58. Bölüm'de Yaşananlar Seyircinin Canını Sıktı

Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'da özellikle son bölümde yaşananlar hiç de tahmin edileceği gibi gelişmedi. Atalarımızdan ilham alınarak emek gösterilen, özellikle tarihi bir filimde yaşananların gerçekçi olmasını bekleriz. Fakat Ertuğrul'da ise oldukça fazla entrikalar yaşandığını gördük. Bu ise seyirciyi sıkıyor. Hele de Dodurga Obasının lideri Tuğtekin Alp'in böylesine acımasız bir moğol komutanı olan Noyan'ın elinde esir kalarak vahşice katledilmesinin ekranlara taşınması ise ne kadar doğru bir karar bunu seyirciye bırakalım isterseniz.







Diriliş Ertuğrul 56. bölümde izleyiciler, oyuncularla birlikte oldukça heyecanlı dakikalar yaşadı. Bu bölümde filimde her zaman olduğu gibi entrikalar birbirini kovaladı. Noyan ise Gökçeyi tuzağa düşürmeyi ayrıca diğer alpleri başta Ertuğrul, Tuğtekin, Sungurtekin gibi büyük alpleri kendi ininde yalnız bırakarak tuzağa düşürdü. 



Diriliş Ertuğrul Müzikleri - Endülüslü İbn-i Arabi Volume-3


Diriliş Ertuğrul 57. Bölümde Acılar Yaşandı

Son derece heyecanlı geçen 57. bölümde ipler iyice gerildi kızışma arttı. Noyan, Ertuğrul, Tuğtekin, Sungurtekin ve diğer alpleri kendi ininde üzerine Gökçe'nin elbisesini giydirdiği bir heykel ile baş başa bıraktı. Heykel üzerinde ise bir not yazıyordu. Not ise oldukça sinir bozucuydu. Notu duyan Tuğtekin öfkeyle Noyan'ı bulmaya gidiyor. Bakalım filim nasıl devam edecek?


Oldukça hareketli ve hararetli geçen filim seyircileri her zaman olduğu gibi ekranlara bir kez daha tutkuyla bağladı. Yiğit ise sürekli saltanat hayali ile kandırılıyor. Bunu başaran Noyan, Yiğit'i avucunun içine aldı. Turgut ise bu bölümde de kurtarılamadı ve hala esir. Ertuğrul ise Turgut'un kaçırıldığını çok geç de olsa fark etti. Bakalım haftaya 57. Bölümde izleyicileri neler bekliyor göreceğiz. Yukarıdaki videodan dizinin yeni bölümünü en son bölümünü hemen seyredin.     




Saadettin Köpek






Mayıs Ayında Sezon Finali 

Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul artık veda ediyor. Osman Gazi'nin de doğması ile filimin sonuna iyice yaklaşıldı. Artık Ertuğrul dizisi ekranlara Mayıs ayında veda edecek. Büyük Osmanlı imparatorluğunun atası olan Ertuğrul, dizide de insanlara bir şeyler hatırlattı ve sevildi. Unutulmaya yüz tutmuş olan atalarımızın canlandırılmasını ilgiyle takip eden insanlar bundan gayet memnun. Onlar için bu bir övünme ve geçmişinden güç alma örneği.




Mehmet Bozdağ'ın Yeni Projesi 2017 Yılında

Diriliş Ertuğrul ayrıca Yunus Emre dizilerinin yapımcılığını yürüten Mehmet Bozdağ Ertuğrul dizisinin çok sevilmesiyle çıkış yaptı. Her çarşamba geceleri reytingde önemli sıçramalar göstererek zirveye oturdu. Elbette Mehmet Bozdağ da boş duracak gibi görünmüyor. Geçen aylarda açıkladığı yeni dizisi ekranlara gelecek. Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını tekrar eline alacağı yeni projesi ise 2017 yılında ekranlara geleceği planlanıyor.



2017 yılındaki yeni dizinin adı ise Alparslan. Orta Asya'da çekimlerine başlanacak olan yeni dizinin baş rolü için şimdiden aklında bir isim olduğunu açıklayan Mehmet Bozdağ, bakalım bu sefer nasıl bir projeye imza atacak. Yeni dizi Alparslan için umarız bu sefer daha az entrika ve daha doğru bir tarih bilgisi aktarılır. Bu projeyi de merakla bekliyoruz.






Ertuğrul Gazi Kimdir?
Oğuzların bozok kolunun kayı boyundandır. Babası Gündüzalp, annesi Hayme anadır. Eşi ise Halime hatundur. Ertuğrul Gazi, 1191 yılında Bitlis'in Ahlat ilçesinde dünyaya gelmiş ve ileride muhteşem Osmanlı imparatorluğunu kuracak olan Osman gazinin babasıdır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı