Organik Gıdalara Muhtacız






Organik gıdalar halk arasında pek yaygın olarak konuşulmasa da ısrarla bunu gündeme getirmek zorundayız. Çünkü istiyoruz ki yapay bir gençlik, yapay bir nesil yetişmesin. Geleceğe organik gıdalarla beslenerek koşa bilelim. Ne olduğu belirsiz ürünlerden uzak kalabilelim. Yoksa hem kendimiz hem çocuklarımızın hali pek iyi görünmüyor organik gıdalar olmaksızın..


kola
 Basit bir organik gıda düşmanı içecek nedir diye sorduğunuzu farz edelim. Bunun cevabı çok basittir aslında. Evet yandaki fotoğrafda gördüğünüz resim bunu açık bir şekilde açıklıyor. Peki şunu hiç düşündünüz mü? Orgaik gıdalardan ısrarla uzak durup ve yine ısrarla satın almaktan hiç çekinmediğimiz iki şey var. Sigara ve kola. Kolanın hatta koka kolanın zararlarını saymakla bitiremeyiz çok değerli milletim. Bugün hala bir çok hintli çiftçilerin tarımda böcekleri uzaklaştırmak için kullandıkları bu sıvıyı su gibi tüketen ülkeler arasında yerimizi koruyoruz. Bunu kaç kişi inkar edebilir ki?? Organik gıda arayışına hiç girmeyip inatla hem çok yapay ve de zararlı olan bu içeceklere tonlarca para harcıyoruz. Çok üzücü değil mi? Bu yapay dev haline gelen organik olmayan ürün sahipleri sayemizde köşeyi fazlasıyla dönüyor.


Oysaki durup düşünmemiz gerekir. Merdiven altı bir ürün olarak gözüküyor gözüme bu içecek. Yine bu içecek çiğ bir ete döküldüğünde eti mahvedebiliyor. Oysa hayır, milletimiz arasında çok keyif veren bir içecek olarak anılıyor öyle mi? Hiç sanmıyorum değerli insanlar, evet öyle sanılıyor olabilir. Eğer bu sayfaya ulaştıysanız biz sizlerin organik beslenmenizi istiyoruz. Organik ürünlerle birlikte organik olarak yaşamanızı sürdüre bilmenizi ve yapaylıktan uzak kala bilmenizi istiyoruz. Çünkü bu tür içecekler bir gençliği ve bir vizyonu yok edebilir. Bizim millet olarak vizyonumuz ise büyük olmalıdır. Bu tür zararlı maddelerden uzak kalmamız gerekir. Çünkü biz değerli bir milletiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı