Kişisel Gelişim Kitaplarına Çok Bağlı mısın?

Kişisel Gelişim




Aslında kişisel gelişim kitapları dışarıdan çok lezzetli ve de merak uyandırıcı gelir insana. Sevilir, çok ilgi çekici gelir sanki bizim hayatımızı değiştirecek gibidir. Acaba gerçekten öyle midir? Bunu aslında çok okuyan, elinden bir çok kişisel gelişim kitapları geçmiş insanlar daha iyi bilir. Yaşam koçu olarak tayin ettiğimiz yazara güveniriz belkide. Hatta ona öyle güvendiğimiz ve inandığımız olur ki, o kitabında neler anlatıyorsa hemen onun söylediği gibi düşünür ve bir şeyler yapmaya çalışırız.



Uzman psikiyatristlerin kaleme aldığı ve alacağı kitaplara ulaşmalıdır. Daha güvenilir, alanında uzmanlaşmış ve hastalar üzerinde pozitif sonuçlar elde etmiş uzman psikolog ve psikiyatristere ihtiyaç vardır. Bu insanların yazmış olduğu kitaplar evet bir nefeste okunabilir. Keyifli ve umut verici olur. Hatta tedavi edici olacaktır muhakkak. Uzman ve uzman gerek. 


Kişisel gelişim kitaplarını okuyarak kendimizi rahatlatabiliyoruz. Aslında günümüzde stresin hızın, koşturmanın, hayatın, yürüme, otomobil, iş, düşünce trafiğinin arttığı, zamanın hızlandığı günümüzde desteğe ya da bir uzmana ihtiyacımız olduğu muhakkak. Alanında uzmanlaşmış gerçekten derdimize ilaç olacak kişisel gelişim uzmanlarına ulaşmak gerekiyor.


Amaçsız yaşamak

Hayatımızda eğer bir amacımız yoksa yaşam anlamsızlaşmaya başlayabilir. İsteksizlik hatta yaşama isteği kaybolabilir. Bu yüzden amaç edinerek ona göre yaşamalıdır. Kişisel gelişim kitaplarından faydalanarak kendimize gelebilir, hayat rotamızı çizebilir, yolumuza devam edebiliriz. Umutsuzluktan kendimizi kurtarabiliriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı