Latin ya da İspanyol Dansları



brezilya dans


Dans denilince akıllara tabi bizdeki gibi son derece amatör danslar gelmesin. İsterseniz bir de İspanyol ya da Brezilya kültürü ile yakından ilişkili olan latin dansına göz atalım öyle değil mi? Bilirsiniz oldukça yeteneklilerdir İspanyollar ya da Brezilyalılar. Dans ve eğlenmeyi iyi bilirler. Evet işte o yüzlerce yetenekli çiftlerden biri de Jorge Burgos ve Tanja Kensinger'den oluşuyor. Kendileri danstan ciddi keyif alıyor ve ortaya seyrine doyum olmayan harika görsel şov çıkıyor. Birbirleriyle mükemmel olan uyumları görenleri kendilerine hayran bırakmaya yetiyor.




Latin dansı denilince akıllara hemen Brezilya, İspanya gelir. Seksi latin dansları her zaman ilgi odağı olmuştur. Latin dansının işte bir örneği daha. Tanja Kensinger ve Jorge Burgos. Tanja Kensinger Almanya doğumlu ve daha sonra Amerika'ya yerleşmiş. Latin danslarına 2005 yılında girişimiyle kariyerini artırıyor.





Ataca ve La Alemana böylece birlikte onlarca ülke dolaşıyor ve kendi çekici ve seksi görsel şovlarını halka sunuyorlar. Almanya, İzlanda, Polonya, İngiltere, Avusturya, Amerika gibi ülkelere uzanarak insanlara latin dansını sunuyorlar. Özellikle Tanja Kensinger güzel ve seksi bir bayan. Dans ederken bacaklarını, ayaklarını ve vücudunu esnek bir şekilde kullanışı adeta yürek hoplatıyor. Latin dansları zaten her zaman çekiciliğini korumuştur günümüze kadar.



Ataca ve La Alemana




Özellikle Tanja Kensinger'in ayaklarını kullanışı harika. Ayaklarını yere seri bir şekilde oldukça uyumlu dokunuşları, insanı kendisine hayran bırakabiliyor. Yahu sen hangi ara bunu yaptın dedirtiyor. Çok tatlı bir uyum çıkıyor ortaya. Vücut, bacaklar çok güzel ve kıvrak. Dans dans, latin dansları. Seyri insanı dinlendirebiliyor.



Aslında kendilerine ait bir dans videosunu zamanında youtube'a yükleyerek dikkatleri üzerine çekiyorlar. Kısa zamanda patlama yaşanıyor youtbe'da. İzlenme sayısı iyice artıyor ve meşhur olmak kaçınılmaz oluyor böylece. Ünlü olmak işte bu kadar kolay ve daha sonra onları herkes tanıyor. Latin dansını adeta yaşatıyorlar. Dikkatli seyreder ve uygularsanız siz de öğrenebilirsiniz.


Biliyorum dayanamadınız. Haydi bunu da seyredin de aklınız başınıza gelsin latin dansçılar, Brezilya ya da İspanyol dans severler. Aman müziğe de dikkat. 720p de seyretmeniz tavsiye olunur.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı