Arkadaşlık Siteleri Ne Kadar İşe Yarıyor?




Bildiğiniz gibi kadınlar ve erkekler, iki farklı cinsiyet olarak bu dünyaya geldiler. Fakat ne yazık ki bizi birbirimize kavuşturacak işe yarar güzel bir sistem yok ve oturtulamamıştır. Tabi bu da belki zaman içerisinde gerçekleşecektir. İnsanların birbiri ile tanışmaları için oluşturulmuş bir proje, bir sistem göremiyoruz. Aslında bu konu üzerinde çalışılsa güzel ve işe yarar bir şeyler muhakkak çıkacaktır. Hala üzerinde çalışılan bir konu da arkadaşlık siteleridir. Arkadaşlık sitelerinin bazıları bilimsel temel üzerine kuruluyor. Kişilik testi yapılarak kişinin karakter haritası bir nebze ortaya çıkarılıyor..


Arkadaşlık siteleri demişken pembe panjur için konuşmak gerekirse bir çalışma görüyoruz. Üye olurken size bir kaç soru sorarak nasıl bir kişiliğinizin var olduğu ortaya çıkarılıyor. Daha sonra sistem otomatik olarak diğer üyelerden size uygun karakterli insanlar ile eşleştirme yapmaktadır. Sizin kişiliğinize uygun insanları size haber veriyor. Hatta mail olarak size bildirimde bulunuyor. Artık bundan sonrası da size kalıyor. Ya mailinize gelen bildirimi siliyor hiç ilgilenmiyorsunuz, ya da merak edip ziyaret ediyor inceliyorsunuz.


arkadaşlık siteleri




Arkadaşlık siteleri gün geçtikçe artıyor dünyada. Sadece Amerikada yüzlerce arkadaşlık siteleri var. Mesela çok bilinenlerden bir tanesi POF(Plenty of Fish). Peki arkadaşlık siteleri gerçekten işe yarıyor mu diyorsanız evet işe yarıyor demek yanlış olmaz. Çünkü arkadaşlık siteleri işe yarıyor. Bugün Amerika'da yüzlerce çift bu siteleri kullanarak tanışma fırsatı yakalamaktadır. Hatta yüzlerce evlilikler yapılmamaktadır.


Eğer hala bir arkadaşlık sitesine üye değilseniz. Buradan üye olabilirsiniz. Pembe panjura üye olmak tamamen ücretsiz hatta beğendiğiniz birine mesaj bile gönderebiliyorsunuz. Sizden herhangi bir ücret istenmiyor. Bir deneyip görmenizde fayda var. Siteyi inceleyin kendi belirleyeceğiniz yaş aralığında arama yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan beğendiğiniz üyelere mesaj gönderin. Tanışmak istediğinizi belirtin.


Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı