Biyoenerjiye İhtiyacımız Çok!

Büyük Tehdit Elektromanyetik Dalgalar

biyoenerji


Sanayi çağından teknoloji çağına geçiş, hızlı bir şekilde meydana geldi. Bir anda elektronik dünya içerisinde bulduk kendimizi. Laptoplar, akıllı telefonlar derken ciddi bir elekromanyetik alan içerisinde hapsolduk. Yıllardır bu enerji içerisinde boğuluyoruz. Ruhumuz biz farkında olmadan acı çekiyor, sıkışıyor ve kaçacak bir yer arıyor. Ama nafile bedenimize bağlanmış ruh, bedenimizle birlikte eletromanyetik dalgalardan kurtulamıyor ve her an elektromanyetik dalgalar ile iç içe yaşıyoruz.



Biyoenerjiye İhtiyacımız Var!

Zamanla birlikte insan oğlunun mücadelesi, çalışması, yaşadığı maddi ve manevi olaylar onu yıpratır ve artık eskiriz. Yıllar geçtikçe her yeninin eskidiği gibi bizlerde yaşlanırız hızla. Vücudumuzun bazı bölgeleri sağlığını kaybedebilir biz farkında olmadan. İşte bu esnada bize bir takviye gerekir. Bizi ayağa kaldıracak kendimizi iyi hissettirecek bir enerjie ihtiyacımız vardır. O da biyoenerjidir. Yani doğal olan faydalı enerji. Biyoenerji, vücudu bütün olarak ele alarak vücuttaki enerji denge bozukluğuna bir ayar vererek bu bozukluğu giderir ve enerjimizi dengeler. Böylece kendimizi iyi, huzurlu hissetmeye başlarız.

Eğer kendimizde huzursuzluk, yaşamdan zevk alamama, mutsuzluk gibi belirtiler varsa belki de biyoenerji dengemizde ciddi bir hasar vardır. Uzman birinin biyoenerji seanslarına katılarak kendimizi, bozulmuş enerji dengemizi yenileyebiliriz.

Biyoenerji Uygulamasının Faydaları
*Vücuttaki kan dolaşımını, metabolizmayı hızlandırır
*Kronik yorgunluğu tedavi eder
*Vücuda denge verir
*Vücuttaki bozulmuş fonksiyonları düzenler
*Ağrılarda etkilidir
*Ruhsal ve zihinsel durumu düzene sokar


Biyoenerji uzmanına ihtiyacınız varsa Erol Konuk ile Tanışın,

biyoenerji uzmanı Erol Konuk

Erol Konuk telefon : 0535 317 55 58 ya da 0506 424 68 45

Biyoenerji seanslarına katılmış kişilerin yorumlarını merak ediyorsanız tüm yorumlara buradan ulaşabilirsiniz.

Biyoenerjisi güçlü olan insanların biyoenerjisi zayıf olan insanlara hiç dokunmadan, enerji aktarımı yaparak bu kişileri tedavi ederler. Bu enerjiler, doğru bir şekilde biyoenerji uzmanları tarafından uygulanmalıdır. Normalde vücuttaki enerji dengesizlikleri akupunktur iğneleriyle tedavi edilebilirken bunun diğer bir yöntemi de biyoenerji aktarımıdır. Biyoenerji bilimi, insan vücudunda yedi adet çakranın bulunduğuna dikkat çeker. Çakralar enerji merkezleri olarak bilinir. Biri ya da birkaçının tıkanıklığı enerji dengesizliğine yol açacaktır ki bu da sağlıksız bir bedene neden olur.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı