Modanisa'ya Katkısı Olan Tasarımcılar

Modanisa uluslararası hizmet veren, bayanların tesettür giyimde ihtiyaçlarını büyük oranda karşılayabilen bir firmadır. Modanisa tasarımcılarının böyle güzel kıyafetler, abiye modelleri, feraceler tasarladıklarını görebiliyorsunuz. Modanisa tasarımcıları bugün artık bunu başarıyor ve tesettür giyim tarzına her geçen gün bir yenisini de ekliyorlar. İsterseniz perdeyi biraz aralayarak modanisa tasarımcılarına göz atalım. Kimler neler tasarlıyor? Hangi kesim ve hangi tür tesettür elbise tasarımı için hizmet ediyor bir görelim. Seçtikleri renkleri, elbise detaylarını, pullar ve figürleri inceleyelim. Uluslararasından kastımız, yani sizin bir yakınınız yurt dışında bulunuyorsa o kişiye seçtiğiniz bir ürünü gönderebilirsiniz. Modanisa bu konuda sizlere yardımcı olmaktadır. Yurt dışına da kıyafet göndermek zor değil internet siteden yapılması gerekenleri uygulayabilirsiniz. İsterseniz tüm modanisa tasarımcı firmalarını buradan inceleyiniz.



Sarmaşık Abiye


İşte bu ünlü moda tasarımcıları, tasarımları ile birçok insanın gönlünü çalabiliyor. Onların kendilerine has özenle tasarladıkları bayan tesettür modelleri, bu giyim tarzını tercih eden insanlara hem bir fikir veriyor, hem onların ufkunu genişletiyor hem de tesettür giyim tarzını tercih eden tüm bayanlara ışık tutuyor. Abiye elbiselerden feraceye, pardesüden eşarba kadar birçok dalda bayan tesettür giyim için moda tasarımcıları hizmet vermektedir. Tesettür giyim eskiye nazaran şimdilerde oldukça yol katetmiştir ve geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Hatta günümüzde tesettür giyim hayatı bir çağ atlamış desek asla abartmış olmayız. Çünkü hem çeşit fazladır hem de bu işe hizmet eden firma sayısı da sadece bir tane değildir.


Modanisa'ya Katkısı Olan Ünlü Tasarımcılar 

Modanisa firmasına gönül vermiş moda tasarımcıları sadece bir kişiden ibaret değil elbette. Hatta günümüzde bir firmaya ulaşmak bile çok kolaydır. Kendiniz yüzlerce sergilenen kıyafetleri beğenmeyebilirsiniz. Eğer böyle bir problem yaşıyorsanız iletişim kısmından firmaya ulaşarak hayalinizdeki kıyafet tarzını onlara açıklayabilirsiniz. Belki işe yarayabilir. Evet moda tasarımcılarına göz atıyoruz. Bakalım tasarımcılar kimlermiş?


Pınar Şems

Çıktığı yolda başarılı olmayı hedefleyen Pınar Şems, tesettür elbise modellerini yurt içi ve yurt dışına daha fazla duyurmayı hedefliyor. Elbette her marka bunu ister. Pınar Şems ve diğer modanisa tasarımcılarını yakından incelemek için isterseniz hemen tıklayın.





Dersaadet

Kaftan elbise


Mayovera

Luvice

Muslima Wear

Minel Aşk

Tuva by Burcu Aslan

Store WF




Gamze Polat

Gamze Polat da yine tasarımları ile yoluna devam ediyor. Tunik, bluzlar, pantolonlar ve diğer bayan tesettür giyim modelleri ile farklı tasarımlar üretmeye devam etmektedir.

Pantolon petrol



Gördüğünüz gibi bugün modanisa bünyesinde çalışmalarına devam eden tasarımcı firmalarını sıraladık. Modanisa hem bu zengin firma çeşitliliği ile birlikte ayrıca her firmanın da kendine ait yüzlerce farklı modellerde tesettür giyimleri çeşitliliği iyice zenginleşiyor. Artık beğenmediğiniz modeller olsa da illaki çok beğendiğiniz tasarımlarda üretiliyor. Çok şık bayan giyim modelleri ortaya çıkıyor.




Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı