Erkekler Ne İster?&Arkadaşlık Siteleri İşe Yarıyor mu?



Erkekler Ne İsterler?


Merhaba sevgili bayanlar ve baylar. İsterseniz bugün erkekler hakkında konuşalım. Aslında bu tip konularda yazılacaklar çok yer tutar şüphesiz. Fakat uzatsak bile siz okumaya devam edin ve sıkılmayın. Erkekler nedir? Erkekler neler ister? Erkekler nelerden çok hoşlanır? Erkekler kadınları çok sever mi? Erkeklerin en çok istedikleri şey nedir?





erkekler ne ister





Erkeklerin Özellikleri Nelerdir?

Hepimiz insanız sonuçta. İlk olarak böyle düşünebiliriz ki bu da yanlış olmayacaktır. Bayanlar nasıl gezmeyi ya da alışveriş yapmayı seviyor ise erkekler de sever. Bayanlar gülmeyi eğlenmeyi seviyorsa elbette erkekler de sever. Sonuçta bu konuya bu şekilde bakmak gerekir. Erkekler de üzülür erkekler de ağlar. Erkekler de mutlu ya da mutsuzdurlar. Hatta yapılan araştırmalara göre erkekler bayanlara göre daha fazla mutsuzdur.


Şimdi de isterseniz çok konuşulması gereken konulardan olan ilişkiler kısmına giriş yapalım. Yani bir kadın ve erkeğin birlikteliği, aşkı, sevgisi, birbirlerinden hoşlanmaları hatta ne kadar hoşlandıkları, uzun bir ilişki için çok çok önemlidir. Her kadın sanırım kendi erkeğinden uzun bir ilişki ister, uzun bir mutluluk ve birliktelik ister. Fakat kaç kadın bu konudan şikayetçi değildir? Bilemiyoruz doğal olarak. İşte bu yüzden eşine karşı sadık olan erkekler ile evli olmayı elbette bayanlar isterler.


Peki sizce bayanlar erkekler hakkında en çok nelerden şikayetçidir? Bu klasik sorunun cevaplarını sanırım biliyorsunuz yine de bir hatırlayalım kısaca. Erkekleri özet olarak biraz tanıyalım.


  • Erkeklerin az ve öz konuşmaları. Erkeklerin çok konuşmayı pek sevmediklerini hatırlatabiliriz. Hatta evde gerek hanımıyla gerekse çocuklarıyla az konuştuklarını da hatırlatalım. Oysaki erkekler eve göre dışarda, işyerinde daha konuşkandırlar. Herhalde günün yorgunluğu sonunda bitkin düşmelerinden ve eve kendilerini zor atmalarından kaynaklanıyor.

  • Kıskançlık. Sanırım bu konuda bayanlar erkeklerden oldukça şikayetçi. Erkekler kıskançlık dozunu doğru, iyi ayarlamaları gerekir. Peki kadınların kıskançlıklarından bahsetmedik. Kadınlar kıskanç değiller mi? Elbette kıskançlar. Öyleyse kadınlar kıskançlıklarının dozunu acaba ne kadar iyi ayarlayabiliyorlar? Bunu da düşünmek gerekir. Kıskançlık konusunda her iki taraf kendisine dikkat etmesi gerekir. Kıskançlığı iyi ayarlamalıdırlar.

  • Erkeklerin kadınlara karşı hassas olmaları. Bu konu da yine üzerinde düşünülmesi gereken tipik önemli bir konudur. Erkeklerin kadınlara karşı zafiyetleri vardır. Yani kadınlara karşı zayıftırlar. Bir erkeğin aklını almak oldukça kolaydır kadınlar için. Kadının sesi, dekoltesi, yürüyüşünden vücuduna kadar erkekleri etkiler. 
Hal böyle olunca hele ki 21. yüzyılda utanma duygusunun iyice körelmesiyle erkeklerin baştan çıkarılması artık çok çok kolaydır. Bu da yuvaların yıkılmasına, çok kısa birlikteliklere, toplumların çökmesine, erkeklerin sürekli baştan çıkarılması ile huzursuzlaşması, kendi öz karısından soğumasına, aile kavramının yok olmasına neden olmaktadır. Bu yüzyılda çiftlerin zorluklara göğüs germekten kaçınmaları, tahammülsüzlük de en önemli boşanma sebebidir.

      Yine ayrıca erkeklerin kadınlar tarafından red cevabını almaları, bunu kabullenememeleri özellikle Türkiye'de erkeklerin kadınlar karşısında hassas olduğunu göstermektedir. Genel olarak zaten böyledir. Son yıllarda da ülkemizde artan kadına karşı şiddeti, cinayetleri üzülerek seyrediyoruz.

       Kadınların da bu konuda erkeklere karşı biraz daha hırçın tavırlar, asık surat, soğuk ve yabani tavırlar sergilememelerini isteriz. Dışarıdan bu şekilde görünmektedir. Kadınların erkeklere karşı davranışlarının daha güzel olması gerekir ve erkeklerle inatlaşmamak faydalıdır.

        • Erkekler sahiplenmeyi severler. Erkekler doğuştan beri aslında böyledir. Küçükken bir oyuncağı sahiplenmek ister. Büyüdüğünde ise güzel bir evi ve arabayı hatta güzel bir eşi sahiplenmek ister. Paraya sahip olmak ister. Hatta erkekler sahiplenme konusunda belki kadınlar kadar olmayabilir. Fakat erkekler kadına düşkün olduklarından bir kaç kadına sahip olmak isterler. 
        İşte bundan dolayı Türk erkekleri genelde yabancılara göre kadınlara karşı daha çok sahiplenicidir. Karısını başkasıyla düşünmeyi hiçbir zaman istemez. Böyle bir durum karşısında çok hassaslaşır. Aynı şekilde araplarda da böyledir. Fakat batı toplumlarında kıskançlık seviyesi çok düşüktür.

          aşk


              Daha fazla örnek verebiliriz fakat şimdilik bu kadar yeterlidir. Şimdi isterseniz erkeklerin kadınları ne kadar çok sevdiklerini hatta onları arzuladıklarını hatırlayalım. Erkekler gerçekten kadınları çok sever. Erkekler delidir, doludur, çılgındır ve savaşçı bir varlıktır. Geçmişten günümüze bu şekilde gelmiştir ve devam etmektedir. Aslında genel olarak erkekler çok başarılıdır ve de yeteneklidir.


              Erkeğinizi Mutlu Edin! Nasıl mı?
              Erkeklerin ne istediklerini irdelemeye devam edelim. Eğer siz bayanlar ilişkilerinizde erkekleri bir türlü anlamıyorsanız bu üzücü olur. Peki neden anlamıyorsunuz? Bir anda ilgisizleşebiliyorlar mı? Size olan ilgisi ya da hevesi yok olup gidiyor mu? Fakat bu bayanlar için de geçerlidir diye düşünüyorum. Siz de onun ilgisini çekebilecek bir şeyler uygulayabilirsiniz.


              • Makyajı abartmayın. Eğer yapıyorsanız hafifçe makyaj yapın.
              • Erkeğinizin gözüne güzel görünün sadece erkeğinizi düşünün, onun için yapın.
              • Güzel giyinin evinizde. Dekolteli giysiler giyinin, parfümü abartmayın..
              • Erkeğinizin yüzüne gülümseyin. Onun sevmediğiniz yönlerini güzelce belirtin.
              • Erkeğinize yaklaşın onu öpün, onunla sevişin, onunla seks yapın.



              Siz bayanlar belki bilirsiniz ki erkekler mutfakta da kadınlardan çok daha iyidirler. Yeter ki istesin, gerisi onlar için kolaydır. Uçakları var eden, uçakla birlikte yüzlerce insanı havalardan uçurabilen, insanları bir yerden çok daha uzak bir yere havadan demir bir kuş içerisinde nakledebilen aslında erkeklerin çok önemli başarılarındandır. Yine bilgisayarlara da hiç girmeyelim isterseniz. Bunu sadece bilmenizi istedik erkekleri övmek değildi amaç.


              aşk istiyorum


              Erkekler Kadınları Çok Sever

              • Erkekler kadınları da bir o kadar çok sever. Onlarla vakit geçirmeye, gülüp eğlenmeye bayılır. Kadınlara yakın olmaya hatta onlara dokunmaya bayılır.
              • Erkeklerin seksi ne kadar çok sevdiğini biliyorsunuz diye düşünüyoruz. Erkekler seksi çok seven yaratıklardır. Seks yapmak, bir erkek için vazgeçilmezdir. Hatta yemek içmek gibi ciddi bir ihtiyaçtır diyebiliriz. Bu konuda da kadınların erkeklerin bu ihtiyaçlarına her zaman cevap verebilmeleri, erkekleri çok daha fazla mutlu edecektir.

              Böylece erkekleriniz, dışarıdaki kadınlara yaklaşma isteği ortadan kalkacaktır. Siz bayanların içindeki öteki bayanlara gitme korkusu azalacaktır. Bu konuyu da bayanların iyi düşünmeleri gerekiyor. Onun yanında güzel giyinin. Ev içerisinde kocanızın yanında güzel giyinmeyi ihmal etmeyiniz. Güzel kokular sırf kocanız için kullanın.

              Kadınların seks konusunda erkekleri anlayamamaları, erkekleri kınamaları, söylenmeleri ve eleştirmeleri hayret verici bir durumdur. Bu tür düşünceler kadınların gerçekten erkekler hakkında çok cahil olduğunu gösterir. Bir kadının buna anlam verememesi sekse, öpüşmeye öcü gibi bakması çok ciddi bir talihsizlik ve garip bir durumdur.

              sex

              • Bir erkeği mutlu etmek isterseniz onunla seks yapın. Bir erkeği mutsuz etmek, onu üzmek istiyorsanız ona sekste hayır deyin, reddedin. Elbette böyle bir şeyi kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Seksin erkekler için çok önemli olduğunu iyice belirtmek istedik.
              • Sizin yüzünüzün, boynunuzun ve vücudunuzun güzel kokusunu erkeğinizin içine çekmesine fırsat veriniz. Bu durumda erkeğiniz mutluluktan uçacaktır. Çok hoşuna gidecektir. Ne mutlu karşılıklı ve bencillikten uzak davranış gösteren çiftlere. 

              Erkeklerin kadınlara karşı fazla düşkün olduklarını eski uygarlıklara bakarak ,inceleyerek de görebilirsiniz. Eski uygarlıklarda erkekler kadını adeta tanrıça haline getirmiştir. Kadının tanrıçalaştırılması, heykellerinin, resimlerinin yapılması ona olan tutkunun ve düşkünlüğün bir göstergesi değil midir sizce? Onun sıra dışı cazibesi ve zarif, narin, kibar vücudu, elleri, ruhu ve her yeri erkekleri büyülemiş ve büyülemeye de devam etmektedir.

              Tarih boyunca değerli ve değersiz döngüsü içerisinde de kalmıştır. Cahiliye uygulamalarına maruz kalmıştır kadınlar maalesef. Fakat şu bir gerçektir ki erkekler için kadınlar her zaman değerlidir. Kadınlar erkeklerin evinin birer süsüdür, çiçeğidir.







              Doğru Eş Seçimini Başarabilmek


               Erkeklerin kadınları koruyucu rol üstlenmeleri, erkeklerin doğasındaki üstünlükten kaynaklanır. Hatta bunu, kadınlar erkeklerden beklerler adeta. Sevdiği erkeğin kolları arasında olmak da her halde kadınların çok hoşuna gider. İşte kadın ve erkeğin birbirlerine olan düşkünlükleri bu şekilde açıklanabilir. Yine sizlerin de bildiği gibi günümüz Türkiye'sinde kadın erkek ilişkileri farklı bir şekilde ilerliyor. Doğru eş seçimini başarmak elimizdedir.


               Bizler böyle bir gelişim çağında hala bu konuda bir adım ileriye geçemiyoruz. Çünkü yapılan yanlış evlilikler, yanlış eş seçimi, doğru kişiyi bulamama ve çok daha fazla nedenden dolayı dönüp dolaşıp birbirimizle çatışmalar gerçekleşiyor. Sonuç boşanmaya doğru gidiyor.


              Halbuki doğru eş seçimini başarabilsek, sevdiğimiz insanı bulabilsek çok daha fazla mutlu olacağız. Doğru eş seçimi bir hayattır. Aşık olduk mu? Yoksa aşık olduğumuzu mu sanıyoruz? Bu noktanın da iyice anlaşılması gerekiyor, netleştirilmesi gerekiyor. Bunun zaman ile de alakası vardır.


              Nişanlılık döneminde de eş adayınızı lütfen iyice tanımaya çalışınız. Kendi kendinize bunu sorun, derin derin düşünün ve doğru kararı veriniz. Bununla birlikte hem sizin için faydalı bir seçim olacak hem de boşanmaların sayısında azalış gerçekleşecektir. Ayrıca nişanlılık dönemini uzatmamak gerekir.

              Özellikle doğru kişiyi bulamadığınız durumda, lütfen sırf evlenmek için evlenmeyiniz. En önemli sıkıntılardan birisi de evde kalmamak için, evlenmek için evlenilmesidir. Bir insan sevemediği biri ile evlenemez.   


              boşanmalar
              Kısaca boşanmaların azaltılabilmesi ve daha iyi, mutlu evliliklerin yapılması için çalışmalar gerekiyor. Doğru karakter analizleri ve hesapları, doğru kişilik testleri ile bu konu başarılabilir. Karakter testi uygulanarak doğru eş uyumu elde edilebilir.



              Bu tür internet siteleri eğer size çok cazip geldiyse bir kez kapıyı aralayıp test edebilirsiniz. En ucuz paketi seçerek deneyebilirsiniz.



              Arkadaşlık Siteleri Gerçekten İşe Yarıyor mu?

              Günümüzde internette bir çok arkadaşlık siteleri bulunuyor. Bu tür siteleri 5 aylık kira ücretini ödeyerek inceleyebilirsiniz. Arkadaşlık sitelerine size ait en az 5 adet güzel çekilmiş fotoğraflar yükleyin. Göreceksiniz size bir çok karşı cinsin ulaşmaya çalışacak. Arkadaşlık sitelerine karşı ön yargılı olmamanızı tavsiye ederiz. Arkadaşlık siteleri insanların karakterini ve görünüşlerinin depolandığı bir havuzdur. Buradan arayarak kendinize ait biriyle tanışabilirsiniz. Ön yargılarınıza izin vermeyin.



              Devlet Destekli Eş Kur Hizmeti Olmalı

               Aslında doğru kişi ile evlenmek isteyen insanların eş kur gibi devlet kurumlarının yüksek yardımları sayesinde mutluluğa kavuşmalarını isteriz. Fakat maalesef böyle bir kurum da yok bir çalışma da yok. Yüzlerce mühendislerin titiz çalışmaları ile ortaya çok güzel sonuçlar çıkabilir, çok güzel projeler çıkarılabilir. Böyle giderse evlilik programlarında daha bir çok tartışmalı olaylara şahit olacağız. Devletin bu işe el atıp yardımcı olması gerekiyor.


              Aslında size bir gerçeği daha itiraf etmek isterim. Bu ülkede kadınlar oldukça pahalı ve erkekleri mutlu edemeyecek kadar acizler maalesef. Bu cümle belki biraz ağır gelebilir fakat bu gerçektir. Sadece sıradan bir chat sitesinde bile bir kızla konuşabilmek hemen hemen mümkün değildir ülkemizde. Çünkü kızların cevap vermediklerini görüyoruz. Bu durum, gerçek hayatta da böyledir. Kadınlar sokaklarda, çarşılarda, kafelerde erkeklerle hiç ilgilenmez, çok ağırdan alır, hiç bakmaz, ilgilenmezler. Kadınların bu tutumu kendi kısmetlerini de yok eder. Onların bu tutumu muhakkak kendilerine zarar verir.

              havalı kadın


              Hal böyle olunca yaygın saçma inanış; sokaktan sevgili mi bulunur? deyişi olabilir. Elbette sokaktan bulunabilir. Sonuçta çarşılar ve merkezler, kafeler, kadın ve erkeğin birbirlerini tanımadan yürüdükleri, oyalandıkları alanlar değil midir? Bu yüzden böyle yerler önemli fırsatlardır. Mutlaka değerlendirilmelidir. Geniş ufuklu insanlar, bunun anormal bir uygulama olmayacağını düşünür.



              Seven bir erkek asla vazgeçmez ve ayrılmaz. Kadınların da erkeklerin de birbirlerini çok sevmelerini, ayrılmamalarını, boşanmamalarını istiyoruz. Bu hepimiz için faydalıdır. Bunun için çaba göstermeliyiz doğru insanları birleştirmek adına. Aşka acıkan kalpleri, doğru insanları bir ömür sevecek bir şekilde buluşturmayı yüce yaratıcıdan tüm isteğimle diliyorum.


              Elimizden geldiği kadar erkeklerin ne istediğini ve erkeklerin kadınları ne kadar çok sevdiğini, onlara ne kadar ilgi duyduklarını anlatmaya çalıştık. Eksiklerimizi sizler de yorumlarınızla tamamlamaktan çekinmeyin.



                Bu blogdaki popüler yayınlar

                Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

                Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

                Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı