Survivor'da Kim Elendi? 30 Mart 2016 Sonuçları

Survivor Nihal Candan



Survivor'da kim elendi sorularına işte cevap: Yarışmacılar daha çok sms oyları ile puan kazanabildikleri için elemeler de bildiğiniz gibi bu oylamaya göre şekilleniyor. Nihal Candan, en az sms oyunu alarak elenenler arasına girdi. Gönüllüler arasından seçilen yarışmacılar mücadelelerine devam ettiler fakat Nihal Candan İbrahim'in adını söyleyerek elendi ve adadan ayrıldı. Survivor en çok seyredilen yarışma programını belirli saatlerde canlı olarak seyredebilirsiniz. Merak edilenler, çekişmeler, heyecan, elenenler ve daha fazlası..



Daha çok yarışma programlarına ev sahipliği yapan Tv8 kanalı, Acun Ilıcalı sayesinde hem Survivor hem de diğer farklı yarışmalarda reytinglerde rekor kırmaya devam ediyor. Bu programlardan biri de sizlerin de bildiği gibi Survivor. Acun Ilıcalı Survivor'da merak edilen simleri açıkladı. Sms oylamalarında birinci gelen isim Semih iken adadan elenerek veda eden isim de Mersin'li ve 1995 doğumlu Nihal Candan oldu. En çok oyu alan Semih ise eleme için Gizem Memiç'in ismini söyledi.


Sms sonuçlarında en çok oyu Semih alırken en az oyu ise Zafer aldı. Nihal Candan ise elenerek adadan ayrıldı.



En çok seyredilen yarışma programı Survivor Canlı Olarak Seyredin


İşte Survivor Sms Oy Sıralaması

  1. SEMİH
  2. SERKAY
  3. GİZEM KERİMOĞLU
  4. DAMLA
  5. GİZEM MEMİÇ
  6. EFECAN
  7. NİHAL
  8. ZAFER




Gizem Memiç Kimdir?

Survivor'da ünlü yarışmacılardan Gizem Memiç, dokunulmazlık yarışmasında düşerek kendisini incitti.

Gizem Memiç


Gizem Memiç, 1990 yılında Ankara'da doğdu. Türkiye modelidir. 2010 yılında Miss Turkey seçildi. Dünya güzellik yarışmasında ayrıca kainat güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. Gizem Memiç, kainat güzellik yarışmasının düzenlendiği Amerika'da Nevada eyaletindeki Las Vegas'da Türkiyeyi temsil etmiştir. Ayrıca Bilkent Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunudur. 7 Şubat 2016 yılında da Acun Ilıcalı'nın en meşhur programlarından Survivor'a katılmıştır.






Gizem Memiç, Hardee's Restorantları için bir reklam klibinde rol alarak hindi hamburgeri reklamı yapmıştır. Hindi hamburgeri yani Turkey hamburger.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı