Çinli Şirket, Huawei P9 Tanıtımını Yaptı

Huawei P9+P9 Plus



Çinli dev şirket, Huawei P9 için yine Londra'da tanıtımını gerçekleştirdi. Londra'daki basın toplantısında Huawei P9 hakkında tanıtımlar ve özelliklerinden bahsedildi. Huawei P9 telefonunun çeşitli teknik özellikleri ve fiyatları merak ediliyor. Tanıtımı yapılan Huawei P9 telefonunun özellikleri nedir? Kamera özelliği ve bataryası nasıl? Ekran özelliği ve Huawei P9 fiyatı ne kadar? Huawei P9 ve P9 Plus Fiyatı ne kadar? 



Mali-T880 Grafik Birimi ve Çift Kamera

Grafik birimi olarak Mali-T880 kulanılan P9, ayrıca çift kamera özelliği ile fark yarattı. Ön kısmında 8 Megapiksel, arkasında ise tam 16 Megapiksel Leica kamera teknolojisine imzasını attı. Gelişmiş kameraları ile fotoğraf kalitesini her geçen gün artıran Huawei, arka kamerasında RGB ve Monochrom sensörleri bulunuyor. 


Ekranı ise 5.2 inç olarak tasarlandı. Bellek olarak 3 ve 4GB iki farklı model olarak üretildi. Hızı 2.5 GHz ile HiSilicon Kirin 955 işlemciye sahip. Bataryası 3000 mAh ve dolum sonrası size 1 gün yetiyor.


Ayrıca 4. seviye parmak izi okuyucusu ile güvenliğini artırıyor. Çıkış tarihi 16 Nisan olarak belirtilen Huawei P9 için, 32 GB hafıza bir de Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi eklendi.




Huawei P9








Huawei P9 Fiyatı Ne Kadar?

Avrupa çıkışı ile yine fark yaratan telefonun fiyatı belli oldu ama maalesef Türkiye'de değil. Avrupa'da Huawei P9 için, 449 pound olarak fiyat biçildi. Bu rakam da Türkiye'de hemen hemen 1900 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Şimdiden fiyatı ya da teknik özellikleri ile ilgili tartışmalar başlayacak gibi. Bakalım kullanıcıları ne kadar memnun kalacak?


Türkiye'ye satış tarihi hep oldukça geç bir tarihe atılan Huawei telefonları, her halde yine sabırsızlıkları artıracak gibi görünüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı