Google Play Store'da Alto's Adventure Oyunu



Eski tetris oyunlari ile bazılarımız çocukluğunu yaşadı, bazıları ise Nintendo Game Boy ile büyüdüler. Daha sonra Nintendo Sd ler Advance..vs geliştikçe 1992 kuşağı ve sonrakiler daha şanslı yıllar geçirdi. O zamanlar bizleri etkileyen bu güzel oyunlar günümüzde de gelişimine devam ediyor. Google Play Store hizmeti ve akıllı telefonların gelişmesi, game boy benzeri oyunları hızla geride bırakmaya devam etmektedir. Artık herkesin cebinde Game Boy'dan daha fazlası var. 




Nintendo Game Boy



Tabi ki yıllar önce bazılarımız şanslı değildi. Bu oyunlara erişemedi. Ama artık günümüzdeki çoğu insan, yıllar öncesine ait basit ve ilkel oyunlara kavuşamamışken bugün çok daha gelişmiş akıllı oyunlara erişme imkanını bulabildi. Şimdi isterseniz daha eskilere ve kara ekranda Dos işletim sistemi ile yönetilen bilgisayarların olduğu 1990 yıllarına gidelim. O zamanlar bizim çok sevdiğimiz oyunlardan bir tanesini hatırlayalım. O oyunun adı da Prens'ti. Hemen aşağıda bu oyunu deneyin. Zamanında çok sevilen ve zevkli bir oyundu.



Prince of persia, 1990 yılında yayınlanmıştır.




Alto's Adventure Oyunu Play Store'da

Akıllı cep bilgisayar telefonlarının, hemen hemen herkesin cebine girdiği, tabletlerin yaygınlaştığı son 10 yıl içerisinde ve internet, yazılım, grafik teknolojilerinin gelişimi ile son derece sevimli ve çekici mükemmel akıllı oyunlar ortaya çıktı.


Şimdi isterseniz Google Play dünyasindaki farklı ve güzel bir oyunu daha tanıyalım. Alto's Adventure.. Grafik olarak oldukça sevimli ve çok şık bir görselliğe sahip. Alto's Adventure oyunu ile karda kayak yapmak istiyorsanız bunu keyifle başarabilirsiniz. 38 mb boyutunda ve 5 milyon üzerinde yüklenmeyi başarmış bir akıllı oyunOyunun doğası, renkleri insana huzur verebiliyor. Karda kayak yaparak yüksek noktalara ulaşın. Bariyerlerin üzerinden atlayın ve derin çukurlara düşmemeye çalışın. Altınları ve geyikleri toplayarak puanınızı artırabilirsiniz.




Google Play Store'da diğer güzel oyunların bazıları:


Metal Soldiers: Oyun oldukça güzel akıcı ve zevkli. Fakat metal soldiers oyununun en kötü yanı ise kaydetmemesi. Çok ilerliyorsunuz, eğer yanarsanız oyun ta en başından başlıyor. Bu sorun oyun severlerin aslında kabul edemeyeceği bir şey.


Metal Soldiers





Stickman Wars: The Revenge  Stickman Wars oyunu yine stres atmada etkili. Çocukluğumuzda "Cin Ali" diye tanımladığımız karakter, oyunda size karşı gelen silahlı düşmanlara karşı savaşıyor. Yere yatabiliyor, zıplayabiliyor ve ateş edebiliyorsunuz. 

Stickman Wars: The Revenge





OSM (Online Soccer Manager): Online olarak oynanabilen OSM oyununda menejerlik yapmak için fırsat elinizde. Yakın arkadaşlarınızla menejerlik yaparak takımınızı yönetip müsabakalara başlayın. Arkadaşlar arasında zevkli olduğu gibi kullanımı kolay ve pratiktir. 

Online Soccer Manager (OSM)








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı