Faverin Kullananlar, Depresyon Hastalığı

faverin



Son zamanlarda psikiyatrist doktorlarını ziyaret edenler faverin kullananlar. Bu ilaç hakkındaki tüm görüşlerinizi, varsa yan etkilerini bildiriniz. Yorumlarınızı bekliyoruz. Kullananlar memnun musunuz? Faydalarını hissediyor musunuz? Neler kattı hayatınıza? Faverin kullanıcı yorumlarını bekliyoruz. Faverin hakkında hayatınızda ne değişti? Yoruma açık davetlisiniz. Siz faverin kullanıcıları, yorumlarınız diğer kullanıcılara depresyon hastalarına da biraz olsun ışık tutacaktır...




Çağımızın en önemli rahatsızlıkları arasında varlığını sürdüren depresyon hastalığı bir çok insanın yaşamında barınmaya devam ediyor. İnsanların cinsiyetine ve yaşına bakmaksızın onları saran ve bunaltan bu hastalık, daha farklı seviyelere çıkabiliyor. Psikiyatri ya da psikologlara görünmek için haftalar sonrasına randevu alabiliyorsunuz. Dünyada genelinde depresyon ve ruhi rahatsızlıklar için yüz binlerce lira para harcanıyor. Çoğu insan bugün depresyon hastalığı ile mücadele içinde. Bu hastalıkla baş etmek oldukça zahmetli bir mücadele olduğu için insanın kendisini teslim etmemesi çok önemli. Elinden geldiğince bu baş belası rahatsızlıkla belki de uzun yıllar savaşmak gerekebiliyor.




İlaçların bazıları kişiye göre faydalı olabilirken, belki bir çok ilaç ise etkisini gösteremiyor. İlaç çeşitlerinin faydalı oluşu kişiden kişiye değişebiliyor. Tabi ki depresyon ilaçlarına da tam olarak güvenmek ve hiç bir şey yapmamak da faydasız oluyor. Rahatsızlığın gidişatının aynı seviyede devam etmesine ya da daha kötüye gitmesine neden olabiliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı