Kadınlardaki Vücut, Erkeklerdeki Doyumsuzluk

Kadınlar Çekici ve Seksi ise..

seksi kadın

Kadınlar, kadınlar ve kadınlar. Bir anne olan, kutsal olarak kabul edilen, maalesef her insan gibi acı da çeken güzel insanlar. Tatlı varlıklar olarak narin yaratıldılar. Fakat bu onların pek aciz ve ağır işleri yapamaz anlamına gelmez. Erkeklerin kalbini çalan, çekici, seksi, erkekleri baştan çıkaran, aklını alan, erkekleri çıldırtan seksi kadınlar. Bir anda bir erkeğin elini kolunu bağlayabilen, aklını bağlayabilen bir varlık olarak erkeklerin karşısına çıktılar. Nazlı, hep ilgi ve güzel söz bekleyen insanlar. Onlar için sayısız sözler ve şiirler yazıldı. Onlar için filmler yapıldı. Hatta onların hiç anlaşılmadıkları da iddia edilerek kadınların ne istedikleri sorgulandı. Onlara şeytan gözüyle bakıldı. Ortalığı karıştırıcı, dedikoducu, cennetten çıkarılmamızdan sorumlu olan bir varlık olarak görüldü. 


Kadınlar ve onların bu güzellikleri karşısında erkekler maalesef dayanamıyor. Onlarda bulunan cezbedici güzellik, erkeklerin gözünde daha çekici yaratıldı. Böylece erkek bu durum karşısında zayıftır. Zayıf ve aciz kaldı. Zayıf ve aciz yaratıldı. Kadınların toplumu çökertebileceği, toplumun ahlak kanunlarını kolay bir şekilde yerle bir edebileceğini biliyoruz. Kadınların ahlaksızlaşması ya da ahlaksızlaştırılması da aile kavramını kolay bir şekilde yıkar. Dişiliğin verdiği cazibe, onların çekici oluşu erkeklerin kadınların çevresinde pervaneleşmesine ve yaşamın da bu şekilde şekillenmesine neden oluyor. Demek ki bir erkek için merkezde kadın vardır. Erkekler kadınlara düşkün yaratıklardır. Doyumsuzdur. İki kadına da üçüncüsüne de sahip olmak ister.

seksi kadınlar


Erkekler Kadınlara Düşkün ve Doyumsuz

Kadın denilince bir erkeğin kulakları dikiliyor. Adeta spor bir otomobilden daha değerlidir kadın bir erkek için. Hele ki hoşlandığı ve güzel bulduğu, aşık olduğu bir kadın bir erkek için muhteşem bir varlıktır. Onun elini tutmayı, onu koklamayı, sarılmayı ister, onunla olmayı ister. Tabi bu ülkeden ülkeye değişir. Elbette Brezilyadan bahsetmiyoruz ya da Amerika gibi diğer uzak ülkelerden. Oralarda herkes çok daha rahat davrandıkları için, kültürleri farklı ve özgürlükçü olduğu için, kadın elde etmek, bir erkek için bu ülkelerde daha kolaydır bizim ülkemize göre. Hatta ülkemiz ile bu ülkeler arasında uçurumlar vardır. Oralarda her şey sınırsız. Ülkemizde kadın ve araba pahalıdır.

bayan giyim


21. yüzyıl çıplaklığın bir moda olduğu, hatta aşırı dekolte ile birilerine meydan okunduğu bir dönem. Dekolte ile belki de özgüven kazanıldığı zannedilen bir çağ oldu 21. yüzyıl. Eğer dikkat ederseniz bu bozulma 18. yüzyıl ve sonlarında başlar. Eskiden avrupada bile bayan giysileri oldukça uzun ve kapalıydı. Zamanla durum değişti ve günümüzdeki moda anlayışı yerleşti.


Erkeklerin kadınlara karşı zaafı olduğu bir gerçek. Bir erkek özellikle güzel yaratılmış bir kadından gözlerini alamamaktadır. Böyle olduğunda evli bir erkeğin içi yanıyor. Elbette sadece evliler değil hem erkek hem de kadınlar olmak üzere bir çok insanı hayran bırakır bu durum. Güzel bir bayan karşısında erkeğin aklına kazınan bu güzel fotoğraf pek kolay silinmiyor. Böylece erkek saldırgan bir boğaya, öfkeli ve çok mutsuz, bitkin bir hale dönüşebilir. Evet sadece çekici bir kadını gördüğü anda, bir erkeğin ruhunda ve kalbinde her şey yerle bir olur. Bir yıkım, keyifsizlik, mutsuzluk başlayabilir. Çünkü gördüğü kadından şiddetli tahrik olan bir bünye, artık nasıl dayanabilir. Kızgın, hayata küskün ve şiddetli mutsuzluk baş gösterebilir.

Çünkü insanoğlunun doyumsuz istekleri, gördüğü bir çok güzellikten etkilenen bu varlığın sahiplenme duygusunu harekete geçirir. Sahiplenme duygusu bir an bile yerinde duramayarak sahibini rahatsız eder ve içi içini yer adeta. Gördüğü güzelliğe sahip olmak ister. Sahip olamayacağını düşündüğü için mutsuzlaşır ve derin üzüntülere de sebep olabilir.

Bir erkek için kadının çıplaklığı, tüysüz seksi bacakları ve vücudu, erkeği biyolojik sahada tahrik eder, harekete geçirir. Aslında kadınlar bu durumdan şikayetçidirler. Oysaki kadınlar için bunu anlamak hiç zor değildir. Onlar erkekleri anlamamaya çalışırlar. Çünkü kadınlar bile birbirlerine iç geçirirler. Bir erkek nasıl iç geçirmesin?

seksi kadın



Kim Suçlu? 
Yukarıdaki çekici bir bayan fotoğrafını görüyorsunuz. Şimdi soralım; Bu bayan, yüzlerce kadının arasında olsa ve hepsinin dikkatini çeker değil mi? Elbette tüm kadınlar adeta baka kalır. Gözlerini ayıramazlar ve baştan aşağı bu seksi ve çekici bacakları seyrederler. Hatta inanın, kendi kocalarına bile bu kadının bacaklarının ne kadar güzel olduğunu çekinmeden anlatırlar. İnanın ki abartmıyoruz ve bu tür sözleri bayanların kendi ağzından duyduk.

Çünkü bunu söylüyorlar, paylaşıyorlar. Şimdi sıkı durun, böyle seksi bir vücut ve bacakları ulu orta kadınlar sergilediğinde, bırakınız bayanları erkekler ne yapsın? Nasıl davransın? Eğer erkeklere acı çektirmek istiyorsanız kışkırtıcı giyinebilirsiniz.


ve Türk Kadınları
Yine Türk kadınlarına takılmadan edemeyeceğiz. Klasik Türk kadını, son derece erkeklere karşı yabani, içine kapanık, çekingen, erkeklerle zerre kadar göz göze gelmeyen ve göz göze gelmemek için elinden geleni yapan, erkeklere karşı asık bir yüz ile kendini gösteriyor. Hep ilgi bekleyen kadınlar. Peki erkeklerin ilgiye ya da iltifata ihtiyaçları yok mu? Tabi ki var. Ama bunu kadınlar anlayabilir mi sizce? Türk kadınlarında var olan bu önyargı ve sıcak kanlı olmayışları, dışarıdan erkekleri ürkütüyor. Yanlarına yaklaşılmayan bir halleri var aslında. Gerçekten bunun nedeni araştırıldığında elbette nedenler yavaş yavaş ortaya çıkacaktır.







Bu blogdaki popüler yayınlar

Boyun düzleşmesi Nasıl Geçer? Boyun Düzleşmesinden Kurtulmak!

Neden Evlenemiyorum? Evlenmek İstiyorum Ama Olmuyor!

Hollywood Profesyonel Filim Afişlerini bir Türk Tasarlıyor & Ünlü Türk Grafik Tasarımcı